Informační seminář ukáže, jak získat peníze na podporu projektů a mobilit

čtvrtek 15. ledna 2015 11:33 Autor: Martin Kůs

Pozvánka na seminář k Norským fondůmOPAVA – Informační seminář o možnostech podpory projektové spolupráce a mobilit v rámci programu Spolupráce škol a stipendia (Norské fondy a fondy EHP) a agendy česko-americké vědecko-technické spolupráce (KONTAKT II) je připraven na 26. února 2015 ve 13:00, v budově Na Rybníčku 626/1 v Opavě.
Je určen pracovníkům zahraničních oddělení, pracovníkům odd. vědy a výzkumu, pracovníkům VŠ pracujícím ve vědě a podporujícím vědu na VŠ  a studentům VŠ, kteří mají zájem o mobilitu.

Zájemci o seminář se mohou registrovat na e-mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. . Počet míst je omezen, do e-mailu stačí uvést jméno, příjmení a pracoviště. Registraci na seminář je nutné provést nejpozději do čtvrtku 19. února 2015.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
1.     V rámci Programu Spolupráce škol a stipendia (Norské fondy a fondy EHP) jsou podporovány projekty mobilit (možnost projektové spolupráce i individuálních žádostí studentů a pracovníků institucí) a projekty institucionální spolupráce. Zapojenými zeměmi v rámci programu a možnými projektovými partnery jsou Norsko, Island a Lichtenštejnsko.
 
Nabídka by mohla být zajímavá s ohledem na připravovanou výzvu v rámci Norských fondů v roce 2015, která bude zřejmě poslední v programu a bude vyhlášena k 26. lednu 2015 s uzávěrkou k 26. březnu 2015. Plánovaná alokace na všechny aktivity bude minimálně 76 milionů Kč
 
Více informací o programu se dozvíte na našich informačních stránkách.

 
2.     Agenda česko-americké vědecko-technické spolupráce – AMVIA (KONTAKT II)
 
AMVIA administruje žádosti o podporu vědecko-technické spolupráce mezi ČR a USA v rámci programu KONTAKT II (LH) - veřejné soutěže ve výzkumu, vývoji a inovacích (VES).
 
Nabídka by mohla být zajímavá s ohledem na připravovanou výzvu v rámci Kontaktu II v roce 2015, výzva bude vyhlášena v průběhu ledna 2015.
 
Více informací o programu se dozvíte na našich informačních stránkách, kde také naleznete aktuální datum vyhlášení výzvy.

Sdílet
TOPlist Slezská univerzita v Opavě » www.slu.cz « Copyright © 2012-2015