Studenti budou v Obchodním centru Breda&Weinstein hrát, zpívat i recitovat

čtvrtek 12. února 2015 6:30

Foto: Martin Kůs

Autor: Zuzana Urbánková

OPAVA – Desetiminutové scénky, zpěv, hudba, recitace, autorská tvorba. To je jen část programu, kterým se tento čtvrtek (12. 2.) a pátek (13. 2.) představí v Obchodním centru Breda&Weinstein studenti Ústavu bohemistiky a knihovnictví Filozoficko-přírodovědecké fakulty Slezské univerzity v Opavě.
 
Pokračují tak v téměř dvouměsíční prezentaci fakulty, během níž se v tomto obchodním centru každý čtvrtek a pátek vždy od 15.00 do 18.00 hodin představují jednotlivé ústavy.
Tentokrát se budou prezentovat studenti a pedagogové oddělení kulturní dramaturgie, oddělení bohemistiky, oddělení knihovnictví a oddělení audiovizuální tvorby. Vedle nich se představí také posluchači Ústavu gastronomie, lázeňství a turismu, kteří k příjemné kulturně-dramatické pohodě přispějí voňavou kávou. V mobilním stánku naproti prodejně Tchibo v nultém podlaží mohou zájemci rovněž sledovat promoklip Ústavu bohemistiky a knihovnictví či studentské natáčení akce. Chybět nebudou ani letáky, plakáty k výstavám, festivalům, inscenacím, postery oddělení knihovnictví či publikace ústavu.

Na jakýkoli dotaz týkající se studia a života na Slezské univerzitě budou přímo na místě odpovídat zaměstnanci a studenti fakulty

Kdo se ještě představí?
12. a 13. února – Ústav bohemistiky a knihovnictví
19. února – program studentů Slezské univerzity
20. února – Ústav ošetřovatelství
26. a 27. února - Ústav lázeňství, gastronomie a turismu

Sdílet
TOPlist Slezská univerzita v Opavě » www.slu.cz « Copyright © 2012-2015