Reprezentační ples Slezské univerzity je už dnes. Poslední vstupenky můžete koupit přímo na místě

pátek 27. února 2015 14:21 Autor: Martin Kůs


Pozvánka na plesOPAVA – V pořadí již osmnáctý ročník Reprezentačního plesu Slezské univerzity se nezadržitelně blíží, opavskou kulturní scénu doplní dnes, v pátek 13. března 2015. Vše se odehraje pod patronací Asociace studentů a přátel Slezské univerzity v Opavě (ASPSU) od 20 hodin v prostorách Kulturního domu Na Rybníčku v Opavě.

Po oficiálním zahájení na účastníky čeká vystoupení Komorního pěveckého sboru Slezské univerzity, program doplní šermířské vystoupení, půlnoční překvapení a nebude chybět ani tradiční tombola. K dispozici samozřejmě bude i zdejší restaurace. Plesovým večerem bude provázet současný předseda Asociace studentů a přátel Slezské univerzity Ondřej Pupík. Ten nám také řekl, jak a kde se dají koupit vstupenky:

„Prodej lístků byl zahájen od pondělí 2. března a kdo si nestihl zajistit vstupenku v předprodeji, má ještě možnost několik posledních koupit přímo na akci,“ vzkazuje předseda ASPSU.

Vstupenka s místenkou do hlavního sálu nebo přísálí vyjde na 200 korun, lístek bez místenky s možností usadit se na jakékoliv volné místo mimo hlavní sál a přísálí, za 150 korun.

Po ukončení plesu, které je plánováno na sobotní druhou hodinu ráno, se uskuteční After party v Music Bar Jam.

Sdílet
TOPlist Slezská univerzita v Opavě » www.slu.cz « Copyright © 2012-2015