Centrum multimediální tvorby pořádalo přednášku pro studenty Slezského gymnázia

pátek 8. ledna 2016 7:23

FOTO: Daniel Trögler/ Centrum multimediální tvorby

OPAVA - Etiketa, tedy zásady společenského chování – to bylo téma přednášky, která v závěru loňského roku zazněla před studenty Slezského gymnázia v Opavě. Přednášku spolu s vedením gymnázia organizovalo Centrum multimediální tvorby Filozoficko-přírodovědecké fakulty Slezské univerzity v Opavě, konkrétně přednášející Mgr. Zuzana Urbánková.
FOTO: Daniel Trögler/ Centrum multimediální tvorby„Tuto akci jsme na Slezském gymnáziu měli opakovaně a doufáme, že se z ní stane jakási tradice. Byla jsem příjemně překvapena tím, jak jsou studenti o etiketě informováni a kolik pravidel znají. Byli velmi pozorní, vnímaví a milí. Ráda se za nimi vracím,“ uvedla Zuzana Urbánková.
Podle slov ředitelky Slezského gymnázia Ing. Milady Pazderníkové chce škola zajistit, aby každý budoucí absolvent Slezského gymnázia obstál nejen ve společenském, ale i profesním životě a vyjádřil tak úctu k druhým a také k sobě samému. „Hlavním cílem přednášky je osvojení znalostí společenských pravidel, které se prolínají celým životem každého jedince a jejich znalost usnadní a zpříjemní komunikaci každému z nás,“ doplnila ředitelka.

TEXT: Ondřej Durczak/Centrum multimediální tvorby

FOTO: Daniel Trögler/ Centrum multimediální tvorby

Sdílet
TOPlist Slezská univerzita v Opavě » www.slu.cz « Copyright © 2012-2015