Pracovní nabídka: pracovník ostrahy, strážný

úterý 7. ledna 2014 14:12 Autor: Silvie Březinská

2014-0107 g4sSpolečnost G4S hledá zájemce o pracovní pozice pracovníka ostrahy, strážného v bankách po celé ČR. Jedná se o zkrácený pracovní úvazek, přibližně 40 hodin měsíčně. Pracovník bude zodpovídat za otevírání a zavírání pobočky. Na výběr jsou banky z více než padesáti měst - Benešov, Beroun, Blansko, Brno, Břeclav, Česká Lípa, České Budějovice, Děčín, Frýdek-Místek, Havířov, Havlíčkův Brod, Hradec Králové, Cheb.

Dále Jablonec nad Nisou, Jihlava, Jindřichův Hradec, Karviná, Kladno, Klatovy, Kolín, Kroměříž, Kutná Hora, Kyjov, Liberec, Litoměřice, Mělník, Mladá Boleslav, Most, Náchod, Nový Jičín, Olomouc, Opava, Ostrava, Pardubice, Písek, Plzeň, Praha, Prostějov, Přerov, Příbram, Strakonice, Šumperk, Tábor, Teplice, Trutnov, Třebíč, Třinec, Uherské Hradiště, Valašské Meziříčí, Zlín, Znojmo a Žďár nad Sázavou.

 Požadavky:

  • věk min. 18 let
  • čistý trestní rejstřík
  • dobrý zdravotní a fyzický stav
  • spolehlivost, samostatnost
  • praxe u bezpečnostních služeb a profesní kvalifikace v oboru výhodou (možnost získat i před nástupem)

Pro více informací volejte na telefonní číslo: +420 800 166 600.
Své životopisy posílejte na emailovou adresu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. , do předmětu připište město, o které máte zájem.
Další informace

Sdílet
TOPlist Slezská univerzita v Opavě » www.slu.cz « Copyright © 2012-2015