Chcete se stát členem týmu dobrovolnického projektu v Americké mezinárodní škole v Transylvánii?

středa 23. dubna 2014 14:41 Autor: Martin Kůs
Příloha ke stažení zde

Chcete se stát členem týmu dobrovolnického projektu v Americké mezinárodní škole v Transylvánii, konkrétně v rumunském Baia Mare? Láká Vás to, ale nevíte, o co přesně jde? Tak čtěte dál.

bruntalEvropská dobrovolná služba umožňuje mladým lidem ve věku 18 až 30 let, aby se zapojili do dobrovolnických projektů konaných v zemích jako jsou: členské země EU, EHP, Švýcarsko, země jihovýchodní a východní Evropy, Kavkaz a dalších partnerských zemí. Mohou se zúčastnit individuálně nebo ve skupinách po dobu od 2 do 12 měsíců.

„Projekt, který nabízíme je pro jednoho člověka ve věku 18 až 26 let se zájmem o práci s dětmi a mládeží – vhodná je nějaké předchozí zkušenost - a určitou úrovní znalosti anglického jazyka. Dobrovolná služba je v délce jednoho roku,“ říká Mgr. Lucie Musialová, vedoucí střediska EUROPE DIRECT Bruntál, hostitelské organizace projektu s tím, že další informace najdou případní zájemci v příloze.

„Jedná se o projekt Evropské dobrovolné služby (program EU), přičemž je dobrovolníkovi z devadesáti procent cestové tam i zpět, plně hrazeno ubytování, strava, místní doprava, cestovní zdravotní pojištění, jazykový kurz rumunštiny. Rovněž dostane kapesné vy výši 65 EUR na měsíc,“ popisuje některé náležitosti vedoucí střediska.

Další informace o EDS naleznete zde: http://www.europe-direct.cz/strediska/bruntal/dobrovolnik-eds/ a zde: http://www.mladezvakci.cz/evropska-dobrovolna-sluzba/.

Kontaktní údaje pro zájemce:

EUROPE DIRECT Bruntál
Hostitelská organizace: Institut pro regionální rozvoj, o. p. s.
Dr. E. Beneše 1873/61, 792 01 Bruntál
E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Tel.: +420 558 846 420
www.europe-direct.cz/strediska/bruntal
Centrální bezplatná linka: 00 800 6 7 8 9 10 11

Sdílet
TOPlist Slezská univerzita v Opavě » www.slu.cz « Copyright © 2012-2015